Meny
De fleste retter inneholder nøtter. Hvis du har allergier, vennligst gi beskjed / notat ved ordre.
Starters
Tradisjonell samosa; butterdeig fylt med butter chicken. Frityrstekt. Traditional samosa; puff pastry filled with butter chicken. Deep fried.
Revet rødbeterot og fylt med myk ost. Kotelettene stekes i panne. Grated beet root and stuffed with soft cheese. Cutlets pan fried to a sizzle.
Stekt Paneer Pakoda er hjemmelaget ost med linsemel. Fried Paneer Pakoda is homemade cheese with lentil flour.
Butterdeig fylt med poteter og grønne erter. Puff pastry filled with potatoes and green peas.
Brinjal Dumplings i en sprøstekt røre med våre kokkers spesielle krydder. Brinjal Dumplings in a crisp fried gram flour batter with our chefs special seasonings.
Kylling- og linsesuppe med tradisjonelle krydder og urter. Chicken and Lentil soup with traditional spices and herbs.
Linsesuppe i Punjabi-stil med Naan Crisps. Punjabi style lentil soup with Naan Crisps. Kan lages uten melk og hvete.
Sprø reker i kremet chilisaus. Serveres på en delikat måte. Crispy prawns in creamy chilli sauce. Served in a delicate way.
Tandoori
Kylling, lam, okse og reker. Marinert og grillet i tandoori ovn. Chicken, lamb, beef and shrimps. Marinated and grilled in the tandoori oven.
Kylling marinert med yoghurt, granateplefrø og hjemmelaget indiske krydder fra Punjab området. Tilberedt i tandoori. Chicken marinated with yogurt, pomegranate seeds and homemade Indian spices from the Punjab area. Prepared in tandoori.
Kylling marinert i pasta av yoghurt og parmesan ost, rømme og spennende indiske krydder. Grillet i leirovn, slow roasted. Chicken Marinated in Paste of Yoghurt and parmesan, sour creme and exiting spices from India. Slow roasted in a clay oven.
Grønn hvitløks, koriander, grønn chili marinert kyllingmorkler. Grillet i leirovn. Green garlic, coriander, green chilli marinated chicken morels. Grilled in a clay oven.
Tradisjonell grillet kylling med Punjabi stil med smør, fersk mynte, rømme og cashewnøtter. Nydelige smaker. Traditional grilled chicken in Punjabi style with butter, fresh mint, sour creme and cashewnøtter. Delisious tastes.
Urtekrydret mango duck tikka. Serveres med nydelig kremet mangosaus og en liten dash med lime. Herbal mango duck tikka. Served with a lovely creamy mango sauce and a little dash of lime.
Andebryst marinert i utvalgte, spennende indiske krydder. Grillet i leirovn. Duck breast marinated in exiting indian spices. Grilled in clay oven.
Fin blanding av spesielle krydder. Krydret marinerte lammebiter tilberedt i tandoorigrill. Nice mix of special spices. Spicy marinated pieces of lamb cooked in a tandoori grill.
Mildt safransmak malai-marinerte sukkulente lammebiter, tilberedt med rømme, cashewnøtter og en liten dash av hvit pepper. Mildly saffron flavored malai-marinated succulent pieces of lamb, cooked with sour cream, cashews and a little dash of white pepper.
Indisk masala marinerte lammekoteletter tilberedt i tandoori og flambert. Indian masala Marinated Lamb chops cooked in a tandoor and flambeed.
Tradisjonell grillet lammekotelette med Punjabi stil med smør, fersk mynte, rømme og cashewnøtter. Nydelige smaker. Traditional Delhi style grilled lamb chops with butter fresh herbs, sour creme and cashewnuts. Delisious tastes.
Lammekotelett marinert med yoghurt, granateplefrø og hjemmelaget blanding av spesielle indiske krydder. Tilberedt i tandoori. Lamb cutlet marinated with yoghurt, pomegranate seeds and a homemade mixture of special Indian spices. Prepared in tandoori.
En krydret indrefilet av lam med tandoori Tikka marinert med yoghurt og sørindiske krydder. A spicy lamb tenderloin tandoori tikka marinated with yogurt and South Indian spices.
Lam indrefilet tikka. Marinert i rød krydret pepper yoghurt og indiske krydder. Lamb tenderloin tikka. Marinated in red pepper yogurt and Indian spices. Finished in tandoori.
Kongereker marinert i sennep og hvitløk og smør. Grillet i indisk leirovn. King prawns marinated in mustard and garlic and butter. Grilled in an Indian clay oven.
Tradisjonell grillet kongereker med Punjabi stil med smør, fersk mynte og koriander. Nydelige smaker. Traditional Punjabi-style grilled king prawns with butter, fresh mint and coriander. Lovely flavors.
Norsk laks marinert med hvitløk, smør og indiske krydder. Tilberedt i leirovn. Spennende smak. Norwegian salmon marinated with garlic, butter and Indian spices. Prepared in a clay oven. Exciting taste.
Kaffir lime chilimarinert havabborfilet med hvitløk, indiske krydder og smør. Grillet i ovn. Kaffir lime chili marinated sea bass fillet with garlic, Indian spices and butter. Grilled in the oven. Should be tried.
Stekt fisk i en tradisjonell røre av linsemel og maismel, sammen med spesielle krydder fra Amritsar Punjab. Fried fish in a traditional batter of lentil flour and corn flour, together with special spices from Amritsar Punjab.
Klassisk tandoori panert tikka med safran, rømme, cashewnøtter. Mild smak. Classic tandoori breaded tikka with saffron, sour cream, cashew nuts. Mild taste. Recommended.
Curries
Kylling tikka tilberedt i duftende løktomat Masala, fløte og cashewnøtter. Chicken tikka cooked in fragrant onion tomato Masala.
Tandori røkt kylling tikka. Tilberedt i en kremet smør og tomat karri og koriander. Tandori smoked chicken tikka. Cooked in a creamy butter and tomato curry and coriander.
Kokkens spesialkylling i Kadhai-stil tilberedt med tomater, paprika og løk. Laget i stekepanne med flammer. Chef's special Kadhai style chicken cooked with tomatoes, peppers and onions. Made in a frying pan with flames.
Malabar Classic Chicken curry laget med en blanding av 15 stekte Chettinad-krydder med kokosmelk og purerte nøtter og koriander. Malabar Classic Chicken curry made with a mixture of 15 roasted Chettinad spices with coconut milk and pureed nuts and coriander.
Kyllingbiter i krydret sitronsaus med urter og koriander. Spesialitet fra Ludhiana, Punjab. Chicken pieces in spicy lemon sauce with herbs and coriander. Specialty of Ludhiana, Punjab.
Møre kyllingbiter tilberedt i en kremet saus med dadler og indiske krydder. Tender pieces of chicken cooked in a creamy sauce with dadels and indian spices.
Duftende kylling Korma saus med frukt og Chef Secret Spices. Fragrant chicken Korma sauce with fruits and Chef Secret Spices.
Goan krydret kylling Vindaloo karri med syrlige og sør indiske krydder. Tilberedt ved slow flames. Goan Spicy Chicken Vindaloo Curry with tangy and South Indian spices. Prepared by slow flames.
Kylling tilberedt med kremet saus og bukkehornkløver blader, spinat og koriander. Chicken prepared with a creamy sauce and fenugreek leaves, spinach and coriander.
Roghanjosh-saus i Srinagar-stil med en Varanasi-appelsin vri. Srinagar style Roghanjosh gravy with a Varanasi orange twist.
Velduftende Duck Korma karri med frukt og Chef Secret Spices. Fragrant Duck Korma curry with fruits and Chef Secret Spices.
Goan krydret Duck Vindaloo karri med syrlige sørindiske krydder og koriander. Goan spicy Duck Vindaloo curry with tangy South Indian spices and coriander.
Tradisjonell Kashmir-stil lammekarri med tomat, safran og koriander. Traditional Kashmiri style lamb curry with tomato, saffron and coriander.
Lammebiter tilberedt med indiske krydder i en tradisjonell hjemmelaget saus og koriander. Pieces of lamb cooked with Indian spices in a traditional homemade sauce and coriander.
Velduftende Lamb Korma curry med frukt og Chef Secret Spices. Fragrant Lamb Korma curry with fruits and Chef Secret Spices.
Møre biter av lam tilberedt i en kremet saus med dadler og indiske krydder. Tender pieces of lamb cooked in a creamy sauce with dadels and indian spices.
Goan krydret Lamme Vindaloo karri med syrlige krydder, spinat og koriander. Goan Spicy Lamb Vindaloo Curry with Sour Spices, spinach and Coriander.
Lam tilberedt med kremet saus og bukkehorn blader og koriander. Lamb cooked with a creamy sauce and fenugreek leaves and coriander.
Mør lam tilberedt i en saus med sort pepper i Hyderabad-stil med fløte og litt koriander. Tender lamb cooked in a Hyderabad-style black pepper sauce with cream and a little coriander.
Spesiell lamme karri med to typer løkpastaer tilberedt til en aromatisk perfeksjon. Special lamb curry with two types of onion pastes cooked to an aromatic perfection.
Wokstekte reker i autentisk Goa-stil med kokos og koriander. Stir-fried prawns in authentic Goan style with coconut and coriander.
Reker i en spesiell saus med hvitvin, løk, spinat, fløte og koriander. Prawns in a special sauce with white wine, onion, spinach, cream and coriander.
Oppskåret fisk i en syrlig Goan kokosnøttkarri og et lite hint av koriander. Sliced fish in a tangy Goan coconut curry and a hint of coriander.
Grillet black tiger reker, tilberedt i masala saus. Grille black tiger shrimps prepared in masala sauce.
Hvit smør og tomatsaus med terninger av myk hjemmelaget ost. Smaksatt med fløte, cashewnøtter, spesiell masala og koriander. White butter and tomato sauce with cubes of soft homemade cheese. Flavored with cream, cashew nuts, special masala and coriander.
Spesiell bukkehornkløver kremet saus med biter av hjemmelaget ost. Special fenugreek cream sauce with chunks of homemade cheese.
Kokkens spesialitet – Paneer i Kadhai-stil med tomater, paprika, løk og indiske krydder. Chef's Specialty – Kadhai Style Paneer with Tomatoes, Peppers, Onions and Indian spices.
Kikerter tilberedt med amrairet stil i tykk saus med poteter. Chickpeas cooked amrairet style in a thick sauce with potatoes.
Tradisjonell Varanasi Brinjal og potetrett med blandet masala. Traditional Varanasi Brinjal and potato dish with mixed masala.
Helt svart gram kokt over natten på sakte rav med spesielle Bukhara-masalas. Whole Black gram cooked overnight on slow ambers with special Bukhara masalas.
Varanasis spesielle gule linser tilberedt med tomat og jeera-tempering. Varanasi Special Yellow lentils cooked with tomato & jeera tempering.
Sopp, grønne erter, løk, tomater, ingefær, hvitløk, urter og indiske krydder. Mushrooms, green peas, onion, tomatoes, ginger, garlic, herbs and indian spices.
Soyabiter, tomater, grønn chili og poteter. Soya chunks, tomatoes, green chili and potatoes.
Biryani & Rice
Langkornet basmatiris tilberedt i dum-stil og servert med Raita. Velg mellom grønnsaker, kylling, lam eller biff. Long grain basmati rice cooked in dum style and served with Raita. Choose between vegetable, chicken, lamb or beef.
Stekt ris med egg.
Salad
En deilig salat med sesongens grønnsaker. A delicious salad with vegetables of the season.
Breads & Raita
Vanlig naan. Plain naan bread.
Hvitløk naan. Garlic naan bread.
Kashmiri naan.
Paneer naan.
Tradisjonelt indisk fullkornsbrød. Traditional Indian Whole Wheat Bread.
Granateplebiter i en smakfull yoghurtsmoothie. Pomegranate chunks in a flavorsome yoghurt smoothie.
Yoghurt med løk, agurk og tomater. Yoghurt with onion, cucumber and tomatoes.
Ekstra chili mango chutney.
Desserter / Desserts
Tradisjonelle, varme Gulab Jamuns. Serveres med vaniljeis. Traditional, warm Gulab Jamuns served dipped in Cointreau liqueur. Served with vanilla ice cream.
Berømt Punjab-stil søt yoghurt, bakt i ovn og Bruleed til en karamell-perfeksjon. Famous Punjab style Sweet Yoghurt, baked in oven and Bruleed to a caramel perfection.
Varanasi spesial kulfi innholder smaker av sesongens ferske blomster og frukt med et hint av chili. Sakte tilberedt i tyknet melk og frosset til en kremet fryd. Fin avslutning etter maten. Anbefales! Varanasi special kulfi contains flavors of seasonal fresh flowers and fruits with a hint of ancho chili (mild and flavorful). Slow-cooked in thickened milk and frozen to a creamy delight. A perfect ending to your meal. Highly recommended!
Denne hjemmelagde desserten er laget med kjærlighet, akkurat slik du ville fått den servert av en indisk bestemor. Vi bruker grovt hvetemel, ekte ghee, plomme- og bringebærsaus, hvit sjokolade og rikelig med tørket frukt og nøtter. Oppskriften er tradisjonell, smaken er varm, rund og ekte. This homemade dessert is made with love – just the way an Indian grandmother would serve it. We use whole wheat flour, real ghee, a plum and raspberry sauce, white chocolate, and plenty of dried fruits and nuts. The recipe is traditional, and the taste is warm, rich, and genuine.